Szeressük...

A befejezetlen hattyú...

2008.11.22. 08:00 :: Ange[bot]

 

Hey minden FPP rajongó!

 

"Egy tyú, meg egy tyú, meg egy tyú, meg egy tyú, meg egy tyú, meg egy tyú na az hat tyú" - idézet egy jól sikerült partiról

Ezt a "gámét" villain túrta nekünk a neten, de postolásáról lemaradt, mert ezt én teszem meg :D. Ez egy úgynevezett First Person Painting game egy Ian Dallas névre hallgató úriembertől, amiben a gémernek egy teljesen fehér környezetben holmi festék fröcsköléssel kell felefedeznie a "pályát" és megtalálnia az utat vmerre. Még fejlesztés alatt van a cuccos, kiváncsian várjuk a feljeményeket. Az oldalon egyelőre csak képek és e gyvideó található - amit itt is megmutatunk - illetve a fejlesztői blog amiben nyomon követhető a projekt fejlődése. Ja igen lehet csatlakozni is a fejesztéshezl!

 


The Unfinished Swan - Tech Demo 9/2008 from Ian Dallas on Vimeo.

Forrás:http://iandallas.com

Szólj hozzá!

Címkék: játék game cool fpp

A bejegyzés trackback címe:

https://sensorium.blog.hu/api/trackback/id/tr69774148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása