Szeressük...

RjDj - a Digitális Drog

2008.12.04. 00:38 :: Thaumiel

"Változtasd Hangszerré a Világot" - hírdeti az október 30.-tól iPhone-ra is letölthető szoftver.

És tényleg!

Ezt a zseniális ötletet a last.fm egyik alapító tagja Michael Breidenbrücker, és elnöke Stefan Glanzer fejlesztette ki, és kis túlzással új zenei irányzatot forradalmasítottak.

Az alkalmazás gyakorlatilag egy viszonylag egyszerű ötleten alapszik, a telefon mikrofonját használva a környezetünkből érkező neszeket, zajokat, zörejeket építi bele valós időben a kiválasztott zenei atmoszférába, így egy teljesen interaktív élményt hozva létre.

Így az emberi beszédtől kezdve a motorzúgásig minden ritmussá és dallammá változik, sőt az iPhone mozgásérzékelőjét is bevonja a játékba - a telefont mozgatva, rázva, vagy billegtetve változtathatunk a ritmuson, vagy szkreccselhetünk is.

A londoni székhelyű cég rengeteg tehetséges zenészt kért fel az úgynevezett "SCENE"-ek megírására, amelyek az alaphangzást, vagy az effekteket biztosítják.

Létezik egy ingyenes verzió is, amelyben csupán egyetlen Scene található, a teljes verzióban, ami csupán 2 euróba kerül hat zenei alap található és hamarosan rengeteg újdonság várható, mint ez a videóból is kiderül.

 

 

Én már letöltöttem és kipróbáltam... :D

Beszarás!!!

Szólj hozzá!

Címkék: fun zene game

A bejegyzés trackback címe:

https://sensorium.blog.hu/api/trackback/id/tr10802742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása